Over ons

ONZE MISSIE

Studenten ondersteunen in het vinden van kwalitatieve werkstudentschappen bij vooraanstaande werkgevers, die uitstekend aansluiten bij hun studierichting en interesses. Wij streven ernaar hen een krachtige impuls in hun carrière te geven, wat leidt tot zowel meer geluk als succes in hun professionele leven.

Waarom Werkstudentschap.nl?

Voor studenten: Werkstudentschap.nl gaat verder dan een standaard vacaturebank. Wij focussen ons op het aanbieden van werkstudentschappen - studiegerelateerde bijbanen bij vooraanstaande bedrijven. Deze bijbanen zijn speciaal geselecteerd om jou te helpen met het vergaren van relevante werkervaring en het opbouwen van jouw CV. Onze deskundige career advisors bieden je persoonlijke begeleiding bij het vinden van werkstudentschappen en werkgevers die naadloos aansluiten bij jouw studierichting en carrière-ambities. We helpen je ook met het optimaliseren van je CV en LinkedIn-profiel. Ontdek nu ons uitgebreide aanbod.

Voor werkgevers: Bereik effectief jouw doelgroep via Werkstudentschap.nl, zowel online als direct op hogescholen en universiteiten. Verken onze unieke diensten en maak het verschil.

Ons Doel

Bij Werkstudentschap.nl streven we ernaar studenten tijdens hun studie te koppelen aan relevante werkstudentschappen bij gerenommeerde bedrijven. Deze bijbanen sluiten naadloos aan bij hun studie en ambities, en vormen de ideale basis voor het opbouwen van een waardevol CV. Ons hoofddoel is studenten te ondersteunen bij een succesvolle en voldoening gevende start van hun professionele loopbaan.

Join the Movement

Vind het ideale werkstudentschap bij een toonaangevende werkgever dat perfect past bij jouw studie en aspiraties, en zet daarmee de eerste stap in het opbouwen van een indrukwekkend CV!

Browse vacatures

De Carrièrebus

Al vijftien jaar inspireren we studenten op hogescholen en universiteiten tot het maken van betere carrièrekeuzes. Met praktisch advies – over het creëren van impactvolle cv's tot het vinden van de beste passende banen en meest aantrekkelijke werkgevers – begeleiden we hen naar een betekenisvolle carrière. 🔥

Heb je hulp nodig bij het finetunen van je CV, LinkedIn-profiel, of wil je persoonlijk advies van een ervaren professional? Schrijf je dan binnen 1 minuut gratis in.

Nu inschrijven

Sluit je aan bij ons team

We bevinden ons in een periode van groei en zijn voortdurend op zoek naar gepassioneerd talent om samen onze groei te versnellen!

Jouw privacy

Bij Werkstudentschap.nl hechten we veel waarde aan jouw privacy. Ons matchingplatform kun je volledig anoniem gebruiken, zonder dat je je hoeft te registreren of persoonlijke informatie hoeft te delen. We verzamelen alleen algemene websitegegevens om onze dienstverlening te optimaliseren. Bekijk ook gerust onze privacyverklaring voor meer informatie.

Suggesties?

Ons team is continu bezig om het platform en onze service te verbeteren. Heb je een vraag of een goed idee? Of werkt er iets niet zoals je had verwacht? Laat het ons weten via contact@werkstudentschap.nl.